עלי מנגולד הם למעשה עלי סלק. המיוחד בעלי המנגולד הוא מרקמם השרני. להלן פשטידה דיאטטית ומזינה של עלי מנגולד.
2 ח' עלי מנגולד
5 ביצים
6 כפות פירורי לחם
150 ג' גבינת פטה או בולגרית
150 ג' גבינה צהובה מגורדת
1 מיכל שמנת לקצפת
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
לחתוך את עלי המנגולד - החלק הירוק בלבד
לערבב ביצים+פירורי לחם+שמנת לקצפת+ מלח ופלפל לפי הטעם
לשטח בתבנית את עלי המנגולד ולפזר מלמעלה את הגבינות
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות עד להשחמה.
בתיאבון!
2 ח' עלי מנגולד
5 ביצים
6 כפות פירורי לחם
150 ג' גבינת פטה או בולגרית
150 ג' גבינה צהובה מגורדת
1 מיכל שמנת לקצפת
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
לחתוך את עלי המנגולד - החלק הירוק בלבד
לערבב ביצים+פירורי לחם+שמנת לקצפת+ מלח ופלפל לפי הטעם
לשטח בתבנית את עלי המנגולד ולפזר מלמעלה את הגבינות
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות עד להשחמה.
בתיאבון!
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il